Pure Kaoliinisavi Saippua

Valmistettu 100% puhtaasta Jojobaöljystä ja luonnollisista ainesosista. Kemikaaliton.

Saippuamme valmistetaan parhaasta, mitä autiomaalla on tarjottavanaan, ja kaikki perustuu laadukkaaseen jojobaöljyyn, joka on valmistettu täällä Negevissä, tiloissa.

Savisaippuamme on valmistettu kaoliinista, herkästä savikivestä, joka sisältää monia mineraaleja – magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, piidioksidia, natriumia, rautaa ja paljon muuta. Ainutlaatuinen rakenne tekee kaoliinisavesta imukykyisen materiaalin, joka puhdistaa ihon siihen tarttuvista hiukkasista. Kaoliinisavi ravitsee ihoa eikä kuivaa kuten muut savityypit. Sitä käytetään erilaisten kosmeettisten tuotteiden valmistukseen, mukaan lukien kasvonaamiot ja puuteri, koska se on erittäin herkkä materiaali.

Jojobaöljy, saippuoiden pääkomponentti, valmistetaan Kibbutz Hatzerimissä Israelin edistyneimmässä uuttolaitoksessa ja täyttää maailman korkeimmat laatuvaatimukset. Tietysti myös terveysministeriön hyväksymä. Saippuamme ovat osa paikallista, 100 % sinivalkoista luomusta.

Tilojen saippuoita ei ole testattu eläimillä, ne ovat hypoallergeenisia ja mukautuvat kaikille ihmisille, kaiken ikäisille ja ihon ulkoiseen käyttöön.

Saippuamme eivät ole vain terveellisiä, ne myös tuoksuvat hyvältä, tuntuvat hyvältä iholla ja saavat sen tuntumaan aivan ihanalta.

 

  • koko vartalon pesuun
  • kasvojen ja meikin puhdistamiseen
  • hiusten pesuun

 

Osasto:

Kuvaus

Raaka-aineet 100% luonnollisia. Kemikaaliton. TUOKSUTON. Kaoliinisavi saippua sisältää useita mineraaleja, kuten MAGNESIUM, KALSIUM, PII, SINKKI, ja paljon muuta. Kaoliini on imukykyinen alkuaine, joten se puhdistaa ihosi pienimpiin hiukkasiin asti samalla kun se ravitsee ihoa.

Myynnissä oleva  saippua EX 12/2024

Lisätiedot

Koko

100 g