”Ihan mahtavan laadukas jojobaöljy – en pärjäisi enää ilman tätä.”

Ongelmani on ollut kuiva ja herkkä iho. Olen kokeillut monenlaisia tuotteita, myös kalliita kosmetologien myymiä tuotteita, ja jouduin ostamaan aina monta purkkia eri tuotteita ja tuli kallis lasku.

Nyt on vain yksi tuote jota käytän kasvoille ja koko vartaloon. Sillä voi puhdistaa kasvot ja meikit ja sama tuote on kasvoseerumia. Helppoa ja käytännöllistä.

Haluan käyttää100% käsittelemättömiä organic tuotteita.

Aloin käyttää jojobaöljyä ensin kasvoille noin vuosi sitten ja huomasin melko pian selviä muutoksia – ihostani tuuli kuulas, raikas ja hengittävä. Kasvoissani olevat miliumit ja muut epäpuhtaudet hävisivät. Myös pienet rypyt katosivat. Tummat silmänaluset vaalenivat ja silmäpussit poistuivat.

Olin ihmeissäni jojobaöljyn vaikutuksesta ja aloin käyttää sitä myös vartalon iholle. Iho on nyt paljon pehmeämpi ja kuivuus ja hilseily ovat jääneet pois. Olen käyttänyt öljyä myös hiusten hoitamiseen lisäämällä sitä shampoon joukkoon.

Olen saanut jojobaöljystä apua kynsiongelmien hoitoon – kynnet ovat vahvistuneet ja ne ovat nyt terveet ja kauniit.

Vain yksi tuote riittää – käytän jojobaöljyä kasvo- ja vartalovoiteena, sekä myös jalka- ja käsivoiteena. Öljy on erittäin ravitseva, joten se hoitaa ja suojaa koko kehoa.

Tyttäreni perhe on myös ihastunut tähän jojobaöljyyn – se sopiikin loistavasti kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Jojoba-minttuöljy

Viime aikoina nenäni – varsinkin toinen puoli – on ollut usein tukossa. Jojoba-minttuöljy on loistava apu siihen. Nenä avautuu ja tulee ihana raikas tunne ja tuoksu kun laitan öljyä nenän limakalvoille. Pieni pullo on käyttövalmis ja hygieeninen ja sitä on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa.

Sirpa 67v, Tampere

Nyt saan nukuttua yöni rauhassa Everlastingin avulla. Sain avun Refluksitautiin

Yskä herätti öisin, ja sen vuoksi en saanut nukuttua. Limaa nousi ja kurkkua kutitti, joka laittoi yskimään. Kävin tutkimuksissa ja todettiin kurkunpään tulehdus. Käytin kahta eri närästyslääkettä mutta vähän ajan kuluttua eivät enää auttaneet. Päivälläkin tuli yskänkohtauksia niin että vedet valui silmistä. Kokeilin eri ruokavalioita mutta niistä en saanut merkittävää apua. Aloitin kokeilemaan Everlastingia. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen alkoi tulla apua ongelmaan. Nyt saan nukkua yöni rauhassa ja olen todella iloinen.

Minulle riittää vain 2 suihkausta suuhun aamulla, ja juon vettä päälle. Välillä otan tarpeen vaatiessa 3 suihkausta/pv tai 2×2 ( jos olen syönyt väärin ) mutta yleensä pärjään 2x pv.

Kiva kun saa avun 100% luonnontuotteesta, joka vaan vahvistaa immuniteettia.

Tuija 55v.

Mahtava koko perheen supertuote ihan kaikkeen. Kasvoseerumista – vauvan vaippaihottumaan.

Yksi iso pumppupullo Laadukasta ja ravinteikasta Hatzerim Jojobaöljyä on koko perheen superkäytössä. 4:n lapsen kanssa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Pieniä haavoja, punoittavaa ja tulehtunutta ihoa, kuivankarheaa tai punoittavaa ihottumaa, ja mihin ikinä on tarvetta. Ihanteellinen raskaudenaikana ja sitten vastasyntuneen vauvan ihon hoitoon. Vaipanaluspunoituksiin ja poskiin ja kaikkialle ihoon hoitamaan herkkää ihoa. Tytön korviksista tullut korvalehtien tulehduskin parani pelkällä jojobaöljyllä.

Itselle ihana kasvoseerumi, sekä koko vartalolle hoitava pehmeys. Kun aloin poistamaan meikit jojobaöljyllä niin kiusallinen silmien vuotaminen ja siitä johtuva silmänympärysihon punoitus ja kirvely on parantunut. Myös sheivauksen jälkeinen ihoärsytys on loppunut.

Niina 31v, Tampere