KUOLLEENMEREN SUOLASAIPPUA

Suola on yksi varhaisista kosmeettisista elementeistä. Suolakaivokset ovat olleet kiven lähde ihmisyhteisöille historian aamunkoitosta lähtien Japanista, Euroopan ja jopa Lähi-idän ja Israelin kautta. Hänen etuluettelonsa on (melkein) yhtä pitkä kuin hänen historiansa, ja puhumme vain kosmeettisista eduista, hyvästä mausta, jonka jätämme toiseen kertaan.

Suola – jonka imeytyminen on tehokkainta ulkoisesti, ihosolujen kautta – lievittää lihaskipuja, auttaa hoitamaan korkean verenpaineen ongelmia, auttaa tulehduksissa, nopeuttaa ihon uusiutumista, auttaa hoitamaan aknea ja paljon muuta. Kuolleenmeren ainutlaatuiset olosuhteet antavat suolalle lisää tehoa, osittain korkeissa pitoisuuksissa esiintyvien mineraalien – pääasiassa elektrolyyttisen kloridin ja bromin, mutta myös magnesiumin, kalsiumin ja kaliumin – vuoksi. Kaikilla näillä mineraaleilla on positiivinen vaikutus ihoon. Ei ilman syytä, että Kuolleenmeren nimi on noussut kaukaisuuteen yhtenä maailman ainutlaatuisista virkistyskohteista.

Me kaikki tiedämme ja tunnistamme lisääntyneen suolan saannin haitat ruoassa, mutta ulkoisessa käytössä tämä mineraali ei tee hyvää!

Jojobaöljy, saippuoiden pääkomponentti, valmistetaan Kibbutz Hatzerimissä Israelin edistyneimmässä uuttolaitoksessa ja täyttää maailman korkeimmat laatuvaatimukset. Tietysti myös terveysministeriön hyväksymä. Saippuamme ovat osa paikallista, 100 % sinivalkoista luomusta.

Tilojen saippuoita ei ole testattu eläimillä, ne ovat hypoallergeenisia ja mukautuvat kaikille ihmisille, kaiken ikäisille ja ihon ulkoiseen käyttöön.

Saippuamme eivät ole vain terveellisiä, ne myös tuoksuvat hyvältä, tuntuvat hyvältä iholla ja saavat sen tuntumaan aivan ihanalta.

Osasto: