Jojoba-Vuohenmaitosaippua

Vuohenmaidon hoitavat ominaisuudet ovat tunnettuja, TIETEELLISESTI TODISTETTU TEHOKKAANA HOITONA EKSEEMALLE, AKNELLE JA PSORIAASILLE.  Vuohenmaito sisältää myös erilaisia vitamiineja kuten B6 ,  B12 ,  A,   E,  ja muita.  Sisältää Salvia- ja Rosmariinin etreeristä öljyä ja Mehiläisvahaa.

Maito sisältää monia vitamiineja, jotka kaikki imeytyvät hyvin ulkoisessa käytössä ja auttavat ravitsemaan ihoa. Aavikon viisaus yhdistettynä kattaviin tieteellisiin kokeisiin mahdollistaa tämän luonnollisen ja ihanan maidon käytön.

Jojobaöljy, saippuoiden pääkomponentti, valmistetaan Kibbutz Hatzerimissä Israelin edistyneimmässä uuttolaitoksessa ja täyttää maailman korkeimmat laatuvaatimukset. Tietysti myös terveysministeriön hyväksymä. Saippuamme ovat osa paikallista, 100 % sinivalkoista luomusta.

Tilojen saippuoita ei ole testattu eläimillä, ne ovat hypoallergeenisia ja mukautuvat kaikille ihmisille, kaiken ikäisille ja ihon ulkoiseen käyttöön.

Saippuamme eivät ole vain terveellisiä, ne myös tuoksuvat hyvältä, tuntuvat hyvältä iholla ja saavat sen tuntumaan aivan ihanalta.

 

 

  • koko vartalon pesuun
  • kasvojen ja meikin puhdistamiseen
  • hiusten pesuun
Osasto:

Kuvaus

100% luonnontuote. Kemikaaliton.