SHOUNAM, kurkku, hengitystiet

Suusuihke, joka auttaa astmakohtauksiin ja kohottaa merkittävästi yleisterveyttä. Suihke vähentää merkittävästi tai jopa poistaa hengityselinten bakteeri-, virus-, sieni- ja loistaudin kuormituksen. Se normalisoi keuhkojen hengitysteiden toimintaa ja parantaa hapen saantia keholle. Keho puhdistuu myrkyistä ja ylimääräisestä limasta, joka saastuttaa keuhkot. Yrttiuutteista ja eteerisistä öljyistä valmistettu suusuihke. Suositellaan yskän hoitoon ja hengitysteiden tulehdus tai ärsytys tiloihin. Voidaan käyttää astman ennaltaehkäisevänä hoitona. Hyödyllinen myös tupakoinnin lopettamiseen: auttaa liman irtoamiseen. Helpottaa äänihuulten herkkyyttä ja kipeää kurkkua.    50 ml 

Kuvaus

Suusuihke joka auttaa astmakohtauksiin ja kohottaa merkittävästi yleisterveyttä. Suihke vähentää merkittävästi tai jopa poistaa hengityselinten bakteeri-, virus-, sieni- ja loistaudin kuormituksen.  Se normalisoi keuhkojen  hengityselinten toimintaa ja parantaa hapensaantia keholle. Keho puhdistuu myrkyistä ja ylimääräisestä limasta, joka saastuttaa keuhkot. Yrttiuutteista ja eteerisistä öljyistä valmistettu suusuihke. Suositellaan yskän hoitoon ja hengitysteiden tulehdus tai ärsytys tiloihin. Voidaan käyttää astman ennaltaehkäisevänä hoitona. Hyödyllinen tupakoinnin lopettamiseen: auttaa liman irtoamiseen. Helpottaa äänihuulten herkkyyttä ja kipeää kurkkua.

 

Hengityksen raikastamiseksi.
Ohjeet: 3-5 suihkausta suuhun, jopa 6 kertaa päivässä.  Astmakohtauksen estämiseksi: suihkauta 2-5 kertaa päivässä 3 viikon ajan; toista kahden viikon tauon jälkeen.    Ei alle 3- vuotiaille.

 

Sisältää eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita kasveista, joita kasvatetaan Kuolleenmeren alueella, Juudean Aavikolla. Sisältää Syyrianmeiramia.

Ainesosat: vesi, alkoholi 9%, sitruunamehu, ruskeasokeri, passiohedelmä uute, kesäkynteli*, helichrysum italicum (italianolkikukka) öljy, Syyrianmeirami öljy*, mausteneilikka, piparminttu*, ukontulikukka, hyssopus officinalis (iisoppi) öljy.

 

*Peräisin luomu farmeilta, Judean Aavikon alueelta.