Soita 044 011 4774 | Lähetä viestiä jh@esperienza.fi

Valittu:

SHOUNAM, kurkku, hengitystiet

34,00 

SHOUNAM, kurkku, hengitystiet

34,00 

Yrttiuutteista ja eteerisistä öljyistä valmistettu suusuihke. Suositellaan yskän hoitoon ja hengitysteiden tulehdus tai ärsytys tiloihin. Voidaan käyttää astman ennaltaehkäisevänä hoitona. Hyödyllinen tupakoinnin lopettamiseen: auttaa liman irtoamiseen. Helpottaa äänihuulten herkkyyttä ja kipeää kurkkua.    50 ml

Kuvaus

Yrttiuutteista ja eteerisistä öljyistä valmistettu suusuihke. Suositellaan yskän hoitoon ja hengitysteiden tulehdus tai ärsytys tiloihin. Voidaan käyttää astman ennaltaehkäisevänä hoitona. Hyödyllinen tupakoinnin lopettamiseen: auttaa liman irtoamiseen. Helpottaa äänihuulten herkkyyttä ja kipeää kurkkua.

 

Hengityksen raikastamiseksi.
Ohjeet: 3-5 suihkausta suuhun, kahdesti päivässä.

 

Sisältää eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita kasveista, joita kasvatetaan Kuolleenmeren alueella, Juudean Aavikolla. Sisältää Syyrianmeiramia.

Ainesosat: vesi, alkoholi 9%, sitruunamehu, ruskeasokeri, passiohedelmä uute, kesäkynteli*, helichrysum italicum (italianolkikukka) öljy, Syyrianmeirami öljy*, mausteneilikka, piparminttu*, ukontulikukka, hyssopus officinalis (iisoppi) öljy.

 

*Peräisin luomu farmeilta, Judean Aavikon alueelta.

Sulje valikko
×
×

Cart

[contact-form-7 404 "Not Found"]