NIKUZIT, puhdistava, tulehdukset

Herkullinen puhdistava yrttiuute teepusseissa.  Kuukauden annos. Yhdestä teepussista saa 1 litran teetä.  Pakkauksessa  25 kpl.

Kuvaus

Herkullinen puhdistava yrttiuute teepusseissa. Auttaa krooniseen väsymykseen, tulehduksiin, kynsi- tai ihosieneen, iho-ongelmiin, kuten akne, psoriasis, eksema, seborrea; hiusten lähtöön; haavaumat suussa; allergiat. Jos yksi tai useampi näistä oireista on havaittu, kehon puhdistuskuuria tulisi harkita. Kehon puhdistus vaikuttaa myös painonhallintaan, sillä se tehostaa aineenvaihduntaa. Puhdistuskuuri on sekoitus kuivia yrttejä, suunniteltu stimuloimaan maksa- ja munuaistoimintoja, siitä johtuen se tehostaa myrkkyjen poistumista elimistöstä. Puhdistuskuuri parantaa immunijärjestelmää. Tuote saattaa käytön alussa aiheuttaa tummempaa virtsaa, sillä myrkyt alkavat poistumaan munuaisista. Käytetään kuukausi, jonka jälkeen pidetään taukoa kuukausi, ja sitten toistetaan. Miellyttävä maku.

 

Ainesosat: Helichrysum Italicum (italianolkikukka), nokkonen, maissin nukka, vihreä tee, peppermint, keto-orvokki, muskatellisalvia, voikukan juuri, kesäkynteli, medicinal sage (ryytisalvia), stevioliglykosydi.

1 Teepussi valmistaa 1 litran teetä.

 

Annostus: Juo puoli kuppia päivässä ensimmäisenä kahtena päivänä, kokonainen lasi päivässä seuraavina kahtena päivinä, kaksi lasia päivässä seuraavina kahtena päivinä ja kolme lasillista seuraavina kahtena viikkona. Tämän hoidon voi uusia 4 viikon tauon jälkeen. Suositellaan tehtäväksi kahdesti vuodessa, syksyllä ja talvella.

 

Hypotensiosta kärsivien tai alle 13-vuotiaiden ei tulisi juoda enemmän kuin puoli lasillista päivässä. Alle 6-vuotiaille sitä ei suositella.