Soita 044 011 4774 | Lähetä viestiä jh@esperienza.fi
previous arrow
next arrow
Slider

100% Aito luonnontuote
Ei säilöntäaineita
Ei mitään lisättyä
Kylmäpuristettu Golden öljy

Sisältää runsaasti OMEGA 9:ää ja E-vitamiinia.

Aurinkoisen autiomaan Jojoba Goldenöljyssä on rikas mineraalikoostumus.

Ravitseva, pehmentävä, hoitava, suojaava, hellävarainen.

Nopea toimitus

Toimitusaikamme on tavallisesti 1-3 arkipäivää. Voit valita sinulle sopivimman noutopaikan Postin laajasta verkostosta. Toimituskulut vain 5,90 euroa!

Maksuton palautus

Voit palauttaa avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet maksutta tekemällä palautusilmoituksen 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Suomalainen verkkokauppa

Esperienza on luotettava ja 100% kotimainen verkkokauppa, jossa ostosten tekeminen on turvallista.

MAKSUTON TOIMITUS YLI 60 eur TOIMITUKSIIN!

Hatzerim Jojobaöljy
- Aavikon luonnollinen kultainen ihme

Israel tuottaa maailman laadukkaimman jojoban, joka on kasvanut Negevin aurinkoisessa autiomaassa, joten se sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Hatzerim jojoba on kullanvärinen neste, joka on valmistettu jojoban siemenistä kylmäpuristamalla. Se säilyttää öljyn ainutlaatuiset ominaisuudet ja se suoritetaan ilman ihmisen kosketusta ja kemikaaleja. Tuloksena on puhdasta, luonnollista, korkealaatuista vahaa, joka sisältää runsaasti OMEGA 9:ää ja E-vitamiinia.

Luonnollisessa tilassaan öljyä voidaan käyttää jokaisessa kehon osassa, koska jojobaöljyn molekyylirakenne on samanlainen kuin ihmisen kehon luonnollisesti tuottama öljymolekyyli.

Välittömät vaikutukset voidaan nähdä jo ensimmäisellä käyttökerralla ja erinomaisia tuloksia pidempään käytettynä. Tätä tuotetta ei ole testattu eläimillä.

ÖLJY ON 100 % LUONNOLLINEN.

Sulje valikko
×
×

Cart

[contact-form-7 404 "Not Found"]